De-a lungul anilor, Nokia a insemnat PE Rand, inovatie, cel mai mare producator de telefoane din lume si una dintre cele mai iumorsure companii. Pentru Noi INSA Raman in amintire cateva dintre cele mai faimoase telefoane produse vrédata de finlandezi. Compania Nokia a fost fondată în 1865, fiind inițial o fabrică de procesare a lemnului în plăci. Finlandezii au, mai multe Domenica de activez de-a lungul timpului, accomplie fiind înregistrat în domeniul de telefonie mobilă. Care un fost telefonul Tau preferat? Intra PE Google + PE Pagina + Yoda si spune-ne ce TI-a placut cel mai mult la telefoanele Nokia! E greu sa Alegi cel mai tare Nokia creat vrédata. Dar 6310, sau, mai bine spus 6310i, se Bate cu siguranta la primul loc. nu a 08h10 o viata prea lunga. Un fost lansat en 2002 si vandut PANA en 2005. Ca Si Communicator-UL, Era un telefon Care-TI Arata statutul. Succesorul lui 6310 avea in plus un “I”, tri-Banda, Java si, cel mai atragator, un displat LCD albastru.

Ulterior, poate doar Nokia 6300, telefonul fabricat si la Jucu (Cluj) s-a mai ridicat la faima acestuia. Nokia 8210 se gaseste de vanzare si en Roumanie, INSA pretul este destul de piperat: 100 de l`euro, avand in de ca este un modèle foarte Vechi. Foarte Putina Lume mai sont un asemenea telefon, avand in, ca smartphonurile sunt la Mare cautare. INSA, avand dans l`acesta de la Mare cautare en Anglia, pretul acestui modèle ar putea exploda si pe piata Romaneasca. DA, acum folosim cu totii smartphone-urile si tabletele pentru jocuri. Dar in 2003 aveai putine optiunie. Nintendo sau GameBoy erau consolele dédie, INSA Nokia N-Gage spéne totul. A fost incercarea Nokia de a-I atrage PE Gameri, Dar finlandezii au CAM dat-o in bara din cauza butoanelor asezate aiurée. Unele DIN functiile de PE N-Gage au fost preluate arrière-pensée PE Alte smartphone-uri. Ramanand Poutine la 2003, putem spune ca a fost inceputul anilor nebuni pentru Nokia. Al formelor ciudate si uneori prea Poutine ergonomice.

IAR un exemplu Perfect ar fi Nokia 7600, cu un desing en forma de lacrima. Un fost considerat un telefon nebunesc. Telefonul clasic Nokia. Si unul pe care l-am 08:00 sau butonat CEI mai multi dintre Noi. Chiar si acum, nu putini sunt cei care filé ca 3210-le a. Alaturi de 3310 si 6310i, telefonul aparut in 1999 ocupa un loc de cinste in topul celor mai iumorsure telefoane produse de finlandezi. Patru Ani mai tarziu, en 2005, finlandezii au repetat minanue. S-a numit Nokia 770 Internet Tablet si a fost prezentat la New York, PE 25 mai 2005, cu 5 Ani inainte de aparitia Primului iPad. Avea un procesor tactat la 252 MHz, Cu 64 MB RAM si 128 MB Memorie interna, Display de 4, 1 “, cu o rezolutie de 800×480, conectivitate WLAN, Bluetooth, USB si acces la Internet prin Dial-up.

Folosea Maemo, un sistem de operare Bazat romaine PE Linux.