Modelele de Unghii semiluni sunt foarte “volatile”, putand transforma o manichiura Clasica intr-una exceptionala! In functie de culorile folosite si de cat de Mare este “semiluna” aplicata, Poti crea efecte dramatice. Ai nevoie de doua OJe de Culori diferite si de Benzi speciale pentru crearea semilunii. Indicat este sa aplici la finale si un strat Protector peste modelul de unghie final ca sa reziste mai mult timp ojele PE Unghii! Manichiură de Crăciun. Modelul`de gheață`Care se face cu buretele Dacă unghiile Tale se RUP repede, ţine-le în ulei de măsline timp de un sfert de oră. Mai poţi folosi zilnic o pastă obţinută DIN castravestiete Pasat amestecat cu puţină zeamă de lămâie, pe care apoi o aplici PE Unghii. O laşi 20 de minute, clăteşti bine, iar înainte de culcare dĂ-ţi cu cremă de gălbenele în Care poţi să mai adaugi puţină miere. Însă chiar Dacă timpul (sau alți factori) nu ne permite să ajungem la salon Atât de des Cât ne-am dori sau Cât este nevoie, căutăm cele mai simple modele de Unghii de făcut acasă. Nu trebuie să ai un modèle foarte elaborat PE Unghii pentru a avea o manichiură reușită: și modelele simple pot arăta foarte cool. IAR odată ce ai descoperit trucurile care te ajută să obții acasă o manichiură precum CEA de la salon, Comisiei și timpul tău Cine vor mulțumi. Aceasta manichiura chic se poate face acasa mai simplu decat TI-ai imagina. Mai intai, trebuie sa iti Dai unghiile cu o baza Alba. Las-o sa se usuce bine, apoi Pune o unghie in alcool timp de cateva secunde. Pune peste unghia respectiva o Yursin de ziar, apoi preseaz-o, pentru ca literele sa se imprime PE unghie.

Termina cu un Strat de lac de Unghii si esti Gata! Se spune că manichiura este Cartea de vizită a oricărei femei. Oricât de îngrijite ar fi ţinuta, părul, machiajul, aspectul déshabjent al unghiilor le eclipsează – ELE vor atrage Magnetic şi privirile vor da verdictul. Şi nici nu este Mare lucru să le porţi de grijă. Așa că indiferent ce manichiură de Crăciun Cine Alegi, trebuie să ţii cont de Naomi reguli ce asigură sănătatea şi frumuseţea unghiilor Tale. Iată care sunt acestea: cat de simplu este sa obtii o manichiura Minimalista interesanta! Trebuie doar sa ai Putina imaginatie! IATA o idee foarte dragalasa, care va atrage toate privirile: manichiura cu semn de ponctuatie. Vestea Buna este ca nu se face deloc greu: aplica un Strat de Oja Alba, Las-o sa se usuce, apoi, picteaza semnele de ponctuatie cu Oja Neagra (poti sa folosesti si un marqueur Sharpie). La finale, foloseste un lac de Unghii si esti Gata! Chiar Dacă Îţi faci manichiura acasă PE unghiile Naturale, asta nu înseamnă că trebuie să fie banală sau să se stries repede. Noi Îţi spunem cum să-ţi faci acasă o manichiură rezistentă şi spectaculoasă, chiar Dacă ça începătoare sau nu ai îndemânare.

Pasul 4 – îndepărtăm cuticulele cu ajutorul unei pile, împingându-le în Interior Pasul 14 – se aplică Oja, Începând cu Vârful unghiei O manichiura Abstracta te va scoate DIN anonimat, INSA multe dintre ele sunt Cam dificil de realizat. Aceasta, INSA, poate fi incercata de oricine, chiar si de persoanele care nu si-au mai facut manichiura singure vrédata. Mai intai, da-te cu un Strat de Oja Alba. Inainte de acest pas, poti sa iti lipesti Scotch in jurul unghiilor sau sa te Dai cu Vaselina, ca sa Cureti mai usor (VEI face ceva mizerie). Lasa Oja sa se usuce bine inainte de a folosi Celelalte doua tipuri de Oja: Rosie si albastra. Ai nevoie de niste paie MICI (ca acelea de la cale de suc pentru copii).